Prevenció a balatonszentgyörgyi iskolában

2019. 06. 15., szo - 10:42
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai diákok számára szerveztek előadást.

A marcali rendőrök a balatonszentgyörgyi Dobó István Általános Iskola közel 80 felső tagozatos tanulójának tartottak baleset-megelőzési előadást, ahol többek között kerékpáros ügyességi versenyben és KRESZ ismeretekben is összemérhették tudásukat. A közelgő nyári szünetre tekintettel a nebulók tájékoztatást kaptak a fürdőzés szabályairól, a segélyhívó szám használatáról, a kerékpáros és gyalogos közlekedés szabályairól, valamint a biztonsági öv használatának fontosságáról.

A rendőrök élményekben gazdag és balesetmentes vakációt kívánva vettek búcsút a diákoktól, miután a versenyekben eredményesen szereplőknek átadták a kiérdemelt ajándékaikat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.