Az ELBIR Veszprém megyei kiadványa (2018. február)

2018. 02. 07., sze - 08:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A mellékelt dokumentumban a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának aktuális hírlevele olvasható.

Kedves Olvasó!

Tisztelettel ajánlom a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által szerkesztett 2018. február havi bűnmegelőzési hírlevelet, amelyben bemutatjuk a februári világnapokat, az „Egy hónap – egy téma” kampány keretében felhívjuk a figyelmet és hasznos tanácsokat adunk ahhoz, hogy a mobileszközeink hogyan lehetnek még nagyobb biztonságban.

A 2018. február 6-i Biztonságos internet napja alkalmából a tudatos internethasználattal kapcsolatos cikk is található az aktuális kiadványban.

Hírlevelünk további részében pedig röviden ismertetjük az árubemutatókkal kapcsolatos aktuális helyzetet, új „trükköket” és tanácsokat, ajánlásokat is adunk az áldozattá válás elkerüléséhez.

Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok

rendőrségi főtanácsos

megyei rendőrfőkapitány


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lezárt ügyek: Lassíts, ha vasúti átjáró következik

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.