9. Családi nap Kiskunhalason

2018. 06. 11., h - 15:56
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A viharos időjárás ellenére a rendőrök és a társszervek színes bemutatókkal készültek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a helyi TESCO áruházban 9. alkalommal rendezte meg 2018. június 9-én a „Családi Nap, megelőzés kicsiknek és nagyoknak” című rendezvényét.

 

A résztvevőknek a Magyar Vöröskereszt segítői újraélesztést és sebellátási alapismereteket tanítottak, miközben a Halasi Farkasok színvonalas birkózó műsorukkal szórakoztatták a megjelenteket. Kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhettek a fegyverekkel, illetve megtekinthették a kábítószerkereső kutyát munka közben.

 

A nap folyamán a Nemzeti Közlekedési Hatóság mobil vizsgabázisának munkatársai kérésre ellenőrizték a gépjárművek műszaki állapotát, a kavicsfelverődések által okozott üvegsérüléseket pedig a Fiat KB munkatársai javították. A helyszínen az Országos Mentőszolgálat és a Katasztrófavédelemi Igazgatóság munkatársai is szívesen válaszoltak a felmerülő kérdésekre.

 

A rendőrségi toborzó sátornál az érdeklődők a felvételi követelményekről tájékozódhattak, illetve a bűnmegelőzési szakemberek a nyár veszélyeire is felhívták a figyelmet.

 

A rendezvényt Budai László – a Kiskunhalasi TESCO Globál áruház igazgatója –, Farkas Dániel – Kiskunhalas Város Alpolgármestere –, valamint Dr. Vaslóczki Ferenc rendőr alezredes – a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vezetője – nyitotta meg.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telefont rabolt

A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a fiatalkorút, aki Miskolcon erőszakkal elvette egy gyermek mobiltelefonját.

 

Körözték, lefoglalták

Német hatóságok körözték azt az autót, amelyet Mezőhegyes határában ellenőriztek a rendőrök. A rendőrség lefoglalta a járművet és értesítette a körözését elrendelő hatóságot.