A Biztonság Karácsonyfája

2019. 12. 06., p - 14:21
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Már előre feldíszitettük a Biztonság Karácsonyfáját Miskolcon, hogy a rajta lévő ajándékokat szétoszthassuk, hogy nekünk egy tiszta fenyőfánk maradjon, Önöknek pedig biztonságos karácsonya és boldog új éve legyen.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és Miskolc Megyei Jogú Város közös szervezésében indult el 2019. december 6-án a miskolci Városházéren a „Biztonság karácsonya” elnevezésű kampány. Szeretnénk játékos módon, egy keresztrejtvény formájában felhívni a figyelmet az ünnepi forgatag veszélyeire, illetve az ünnepek biztonságának megőrzésére.

A kitöltött keresztrejtvényeket az alábbi címekre küldhetik:

Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály 3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32. levelezési címére, illetve a bunmeg@borsod.police.hu e-mail

 

Fődíj: 68.000 Ft értékű lakásriasztó szett (beszereléssel)

 

II. helyezett díja: 40.000,- Ft értékű lakásriasztó szett (beszereléssel)

 

III. helyezett díja: 10.000,- Ft értékű MUL-T-LOCK biztonsági zárbetét

 

A megfejtés beérkezési határideje: 2019. december 16.

 

GARANTÁLT NYEREMÉNY!

A megfejtést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe személyesen, hivatali munkaidőben behozó, első 20 játékos garantált ajándékban (pl.: szénmonoxid érzékelő, ajtóék, személyi riasztó, biztonsági bankkártya tartó) részesül.

További részletes információ a www.bunmegelozes.eu oldalon található.

 

Nyeremény átadása: 2019. december 20-án 10 órakor a főkapitányság épületében.

A „Biztonság Karácsonya” hivatalos megnyitóján, a Városháztéren felállított karácsonyi vásáron megjelent érdeklődők tombolahúzáson vettek részt, a szerencsés nyertesek pedig biztonságtechnikai eszközöket emelhettek le a Biztonság Karácsonyfájáról.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.