A Biztonság Karácsonyfája

2019. 12. 06., p - 14:21
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Már előre feldíszitettük a Biztonság Karácsonyfáját Miskolcon, hogy a rajta lévő ajándékokat szétoszthassuk, hogy nekünk egy tiszta fenyőfánk maradjon, Önöknek pedig biztonságos karácsonya és boldog új éve legyen.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és Miskolc Megyei Jogú Város közös szervezésében indult el 2019. december 6-án a miskolci Városházéren a „Biztonság karácsonya” elnevezésű kampány. Szeretnénk játékos módon, egy keresztrejtvény formájában felhívni a figyelmet az ünnepi forgatag veszélyeire, illetve az ünnepek biztonságának megőrzésére.

A kitöltött keresztrejtvényeket az alábbi címekre küldhetik:

Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály 3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32. levelezési címére, illetve a bunmeg@borsod.police.hu e-mail

 

Fődíj: 68.000 Ft értékű lakásriasztó szett (beszereléssel)

 

II. helyezett díja: 40.000,- Ft értékű lakásriasztó szett (beszereléssel)

 

III. helyezett díja: 10.000,- Ft értékű MUL-T-LOCK biztonsági zárbetét

 

A megfejtés beérkezési határideje: 2019. december 16.

 

GARANTÁLT NYEREMÉNY!

A megfejtést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe személyesen, hivatali munkaidőben behozó, első 20 játékos garantált ajándékban (pl.: szénmonoxid érzékelő, ajtóék, személyi riasztó, biztonsági bankkártya tartó) részesül.

További részletes információ a www.bunmegelozes.eu oldalon található.

 

Nyeremény átadása: 2019. december 20-án 10 órakor a főkapitányság épületében.

A „Biztonság Karácsonya” hivatalos megnyitóján, a Városháztéren felállított karácsonyi vásáron megjelent érdeklődők tombolahúzáson vettek részt, a szerencsés nyertesek pedig biztonságtechnikai eszközöket emelhettek le a Biztonság Karácsonyfájáról.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Vaskútnál

A magát szír állampolgárnak valló férfit a rendőrök visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Határsértők Katymárnál

Afgán állampolgárnak vallották magukat azok az illegális migránsok, akik Katymárnál jogellenesen akartak az országba bejutni.

 

Két határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.