A dobogó második helyére állhattak

2019. 05. 18., szo - 04:45
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Budapesten tartották a Házhoz megyünk családi versenyt.

A Rendőrségi Igazgatási Központban rendezték meg 2019. május 17-én a Házhoz megyünk elnevezésű rendőrségi vagyonvédelmi országos vetélkedőt Budapesten. A Medei család képviselte Győr-Moson-Sopron megyét a megmérettetésen, ahol második helyezést értek el.

A Házhoz megyünk program elsődleges célja továbbra is hazánk vagyonbiztonságának növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány, amely hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segíti a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerülésében, a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában, illetve az állampolgárok önvédelmi képességének fejlesztésében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.