A megelőzés jegyében

2019. 02. 09., szo - 08:07
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyíregyházi diákoknak tartottak előadást a káros szenvedélyekről.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársa 2019. február 6-án „Szenvedélybetegségek„ címmel előadással egybekötött konzultációt tartott a nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola  tanulói részére. Kiemelt témaként szerepelt a kábítószer, az alkohol és a dohányzás fiatalkorúakra gyakorolt káros hatásai, annak kialakulása, valamint a megelőzés lehetőségei.

 

Bűnmegelőzési ajánlásaink:

  • Döntéseid következményeiért egyedül te vagy a felelős, soha ne cselekedj meggondolatlanul!
  • Ne fogadj el semmit idegenektől, mert nem tudod, hogy milyen hátsó szándékaik vannak!
  • Nem attól lesz valaki felnőtt, ha illegális vagy legális drogokat fogyaszt! Merj NEMET mondani!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb rablót fogott a BRFK

A II. kerületi rendőrök a lakásán fogták el azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy idős férfit, majd egy villamoson utazó nő telefonját akarta elvenni. Az idős férfi a támadáskor elesett a lépcsőn és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.