Adventi őrjárat

2019. 12. 06., p - 09:38
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai rendőrök az ünnepek előtti időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a bűncselekmények megelőzésére.

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai prevenciós járőrszolgálatot tartottak 2019. december 4-én délután Tapolca belvárosában. A rendőrök a polgárőrökkel, a helyi nyugdíjas klub kortárssegítőivel, valamint diákjárőrökkel közösen hívták fel az állampolgárok figyelmét az év végi ünnepekkel kapcsolatos jogsértések megelőzésére. Elmondták, hogy a vásári forgatagban, a zsúfolt utcákon és rendezvényeken a bűncselekmények megelőzése érdekében fokozottan figyeljenek arra, hogy pénzüket, értékeiket ne tartsák külső kabátzsebekben vagy a táskák, csomagok könnyen elérhető helyein. Arra is figyelmeztették a lakosokat, hogy a nagybevásárlások alkalmával a gépjárművekben ne hagyjanak látható helyen értékeket. Javasolták továbbá, hogy lehetőség szerint ne tartsanak maguknál nagyobb összegű készpénzt, és a bankkártyák mellett semmi esetre se tartsák feljegyezve annak PIN kódját.

A Tapolcai Rendőrkapitányság és az együttműködők közös járőrszolgálata folyamatosan jelen lesz a közterületeken és a vásárok, bevásárlóközpontok környékén egészen az év végéig, hogy az ünnepek hangulatát ne árnyékolhassa be semmilyen jogsértés.

adventi akció

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindenét elvették

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a három siklósi lakosnak, akik egy 80 éves nőt akaratában, mozgásában korlátoztak, és felélték a vagyonát.