Az ELBIR Veszprém megyei kiadványa (2020. szeptember)

2020. 09. 16., sze - 10:01
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A mellékelt dokumentumban a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának aktuális hírlevele olvasható.

Kedves Olvasó!

Tisztelettel ajánlom a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által szerkesztett, 2020. szeptember havi bűnmegelőzési hírlevelet, amelyben bemutatjuk a gyermekek világnapját. A gyermekek veszélyeztetettségének jelzése, megelőzése közös ügyünk. 

Hírlevelünk további részében bemutatjuk aktuális pályázatainkat, továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy a fűtési szezon közeledtével a téli tüzelő, tűzifa beszerzésekor mire figyeljenek a vásárlók, és hasznos tanácsokat adunk az áldozattá válás elkerülése érdekében. Rövid híreinkben az iskolakezdésre tekintettel a járművezetőket kérjük, hogy az iskolák környékén óvatosabban közlekedjenek, és hírt adunk a tudásnövelő bűnmegelőzési játékunk sikeréről is.

 

Dr. Fellegi Norbert r. ezredes

rendőrségi főtanácsos 

megyei rendőrfőkapitány


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

18 embert fogtak el a rendőrök

Egy román kisbuszt vezettek ki a Pest megyei rendőrök, a sofőrt és társát, valamint 16, magát afgán állampolgárnak valló migránst állítottak elő.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.