Az ünnepi időszak veszélyei

2018. 12. 13., cs - 09:32
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnmegelőzési előadás diákoknak.

Az év végi ünnepek kapcsán a fiatalokat is érintő bűnmegelőzési tanácsokkal látta el a diákokat a bonyhádi Perczel Mór Szakképző Iskolában a városi rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója 2018. december 11-én.

Az ünnepek előtti időszakban kiemelten jellemző  internetes vásárlás, illetve a hitelkártyával és bankkártyával történő biztonságos fizetés szabályaira hívta fel a figyelmet a rendőrség munkatársa. Az interaktív program keretében a fiatalok az internet biztonságos használatának fontosságáról és az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről is tájékoztatást kaptak.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.