Az ünnepi időszak veszélyei

2018. 12. 13., cs - 09:32
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnmegelőzési előadás diákoknak.

Az év végi ünnepek kapcsán a fiatalokat is érintő bűnmegelőzési tanácsokkal látta el a diákokat a bonyhádi Perczel Mór Szakképző Iskolában a városi rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója 2018. december 11-én.

Az ünnepek előtti időszakban kiemelten jellemző  internetes vásárlás, illetve a hitelkártyával és bankkártyával történő biztonságos fizetés szabályaira hívta fel a figyelmet a rendőrség munkatársa. Az interaktív program keretében a fiatalok az internet biztonságos használatának fontosságáról és az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről is tájékoztatást kaptak.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.