Bébé…válaszd a kettes programot!

2020. 11. 17., k - 11:57
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Előre mondjuk a választ: válaszd a kettes programot, azaz bébé: válaszd a tiszta bulit! A rendőrség, és a Miskolci Slam Poetry ajánlásával válaszd az életet, hogy Te is elmondhasd majd ugyanezt a következő generációnak. Add tovább!

A Nemzetközi Diáktanács 1941-ben nyilvánította november 17-ét a Diákok napjává.  Ezen a napon különböző rendezvényeken, - amikor éppen lehet tartani - emlékeznek meg a fiatalok a diáktársaikról. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztálya a Miskolci Slam Poetry Egyesülettel együttműködve, és Tóth Vikivel ékeskedve ajánlja a kettes programot. Diáktól a diákoknak.

Slam Poetry – Tóth Viki

„Gratulálunk, megszülettél! Üdvözöllek az élet játékában, kérlek válassz a karakterednek megfelelő függőséget.

Mit szeretnél? Sokáig szenvedni?

Akkor ajánlom az egyes csomagot: alkohol és a drogok fogyasztása: pusztítja a szervezetet, a körülötted élők életének minőségét és a jövőd szép lassan elillan. Cserébe viszont a „Most” az jó lesz!

Sőt über király, sőt szipiszuper…

Minden gondod és jövőben előforduló problémádat elfelejted. Fetrenghetsz a kocsma wécékben ingyen és bérmentve tekerheted a csípődet harmincasoknak a videó diszkón bűntudat nélkül, sőt még akár az iskolában a 3. óra után is felszállhatsz az öröm sihuhujára…

nincs megállás

Lehetséges mellékhatások: hányás, rossz közérzet, másnaposság, szervezet lassú leépülése, emberek elvesztése, megalázottság, ürességérzet, demotiváltság, és megfelelő időn belül Halál.Vagy..." 

                                               válaszd a „Bé”-programot:

                                                                                     válaszd a tiszta bulit, 

                                                                                     az élő haverokat,

                                                                                     válaszd az életet! (hogy te is elmondhasd ugyanezt:)

 

BéBé = Bűn- és Balesetmegelőzés

Drogprevenciós tanácsok a bunmegelozes.eu oldalon!

 

Infobox:

Mi az a slam poetry?

„A Slam Poetry a múlt század nyolcvanas éveinek közepén jelent meg, mint önálló előadói műfaj, a Spoken Word versengő formájaként. Ez egy modern költészeti stílus. Nem versfelolvasás, mert első hallásra is érthető a szöveg és többnyire fejből mondják az előadók, színpadi elemekkel tarkítva. Nem színházi előadás, mert nincs előzetes forgatókönyv, bárki felmehet a színpadra. Ez egy kötetlen stílus, amiben az egyetlen szabály, hogy a slammernek három perce van a színpadon a szavalásra, hogy érveljen, meggyőzzön, megnevettessen, szórakoztasson, elgondolkodtasson és sikert arasson!”


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam