Bevásárlás közben is ügyeljen a biztonságra

2018. 12. 09., v - 10:46
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Diákok adnak bűnmegelőzési tanácsokat Balatonbogláron.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az év végi ünnepek előtt különböző programokkal hívja fel a lakosság figyelmét értékeik fokozottabb védelmére, az áldozattá válás elkerülésére. A „Boldog, biztonságos karácsonyt” címmel indított prevenciós programja ezen újabb állomásához érkezett, amelynek során az ünnepi bevásárlást végző családok figyelmét hívták fel a legkisebb figyelmetlenséget is kihasználó alkalmi tolvajokkal és zsebtolvajokkal kapcsolatos veszélyekre.

A rendőrök munkáját a fonyódi, Bacsák György Szakgimnázium és Szakközépiskola rendészeti tagozatos tanulói segítik egy balatonboglári bevásárlóközpontban. A nagy forgalmú délutáni órákban a diákok tanácsot és tájékoztató kiadványokat adnak át, illetve szóban is felhívják a figyelmet az áldozattá válás előidéző helyzetekre és a megelőzés lehetőségeire.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.