Biztonság a nap 24 órájában

2019. 05. 11., szo - 08:24
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Idén huszadik alkalommal rendezték meg a DADA vetélkedőt Vas megyében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának és a szombathelyi Oladi Általános Iskolának együttes szervezésében 2019. május 10-én huszadik alkalommal került megrendezésre a megyei DADA vetélkedő. Az idei évben az általános iskola hetedik osztályos tanulóié volt a főszerep.

 

A megye hat iskolájából érkezett tanulók nyolc, egyenként négy főből álló csapatokban mutathatták meg mindazt, amit a biztonság témakörében sajátítottak el a tanórai foglalkozások keretében. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai elméleti kérdéseken túl, kreatív és játékos feladatokat is összeállítottak a versenyzők részére.

A nap végén senki nem távozott üres kézzel, minden csapat tárgyjutalomban és oklevélben részesült. Az első helyezett pedig a vándorkupát is magával vihette.

 

A legeredményesebb a szombathelyi ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium csapata, a BÓJÁK volt. Második helyen végzett a szombathelyi Oladi Általános Iskola 2. számú csapata, a REND-ŐRÖK. A harmadik pedig a Szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskola csapata, a SÜNIK lett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!