Bűn és bűnhõdés égen, földön

2017. 11. 10., p - 13:21
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács előadást szervezett Szekszárdon.

Szekszárdon 2017. november 10-én délelőtt a Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács a Vármegyeháza dísztermében rendezte meg a „Bűn és bűnhődés égen, földön” című előadását. A rendezvényt Szabó Csaba ezredes, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg.

Soczó László ezredes, a Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet vezetője „A büntetés-végrehajtás helye és szerepe a bűnmegelőzésben” címmel tartott előadást, amelyben bemutatta a szekszárdi intézményt, valamint a prevenciót célzó intézkedéseket.

„A maláj MH370 repülőgép 2014-es rejtélyes eltűnésének kriminalisztikai elemzése” címmel tartott előadást Dr. habil Fenyvesi Csaba, a Pécsi Tudományegyetem  Állam- és Jogtudományi Kar, Büntető és Polgári Eljárásjogi Tanszék egyetemi docense.

A rendezvény zárásaként Daubner Gabriella alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályvezetője bemutatta a Pixel TV és az alosztály közös prevenciós videóját.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.