Bűn és bűnhõdés égen, földön

2017. 11. 10., p - 13:21
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács előadást szervezett Szekszárdon.

Szekszárdon 2017. november 10-én délelőtt a Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács a Vármegyeháza dísztermében rendezte meg a „Bűn és bűnhődés égen, földön” című előadását. A rendezvényt Szabó Csaba ezredes, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg.

Soczó László ezredes, a Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet vezetője „A büntetés-végrehajtás helye és szerepe a bűnmegelőzésben” címmel tartott előadást, amelyben bemutatta a szekszárdi intézményt, valamint a prevenciót célzó intézkedéseket.

„A maláj MH370 repülőgép 2014-es rejtélyes eltűnésének kriminalisztikai elemzése” címmel tartott előadást Dr. habil Fenyvesi Csaba, a Pécsi Tudományegyetem  Állam- és Jogtudományi Kar, Büntető és Polgári Eljárásjogi Tanszék egyetemi docense.

A rendezvény zárásaként Daubner Gabriella alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályvezetője bemutatta a Pixel TV és az alosztály közös prevenciós videóját.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Frontálisan ütköztek Miskolc határában

Teljes útzár mellett tart a helyszínelése annak a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnek, amelyben egy személy- és egy tehergépjármű összeütközött.

 

Lopás miatt keressük

A pesterzsébeti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.