Bűnmegelőzési fórum Kunszigeten

2019. 05. 09., cs - 10:18
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság prevenciós szakemberei a kultúrházban várták a téma iránt érdeklődőket.

Kunszigeten, a Bűnmegelőzési és Közlekedésbiztonsági Fórumon tartottak előadást a győri bűnmegelőzési szakemberek 2019. május 8-án. A rendezvényen a prevenciós munkatársak a térség bűnügyi helyzetére, a legjellemzőbb csalási módszerekre, azok megelőzésére és a közlekedés helyi sajátosságaira hívták fel a résztvevők figyelmét. A kultúrház udvarán 17 órától 19 óráig bikesafe kerékpár-regisztrációra volt lehetőség. Az esemény vendégelőadója a megyei polgárőrszövetség elnöke, Csaplár Zoltán volt, aki  a polgárőrség fontosságáról és a Szomszédok Egymásért Mozgalom bűnmegelőzési céljairól adott tájékoztatást.

A fórum keretében a kultúrházban nyitották meg a Bűnmegelőzési Vándorkiállítást, ami 2019. május 8-tól május 21-ig tekinthető meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Négy határsértő negyed órán belül

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.