Bűnmegelőzésről nyugdíjasoknak

2019. 02. 15., p - 08:38
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Dr. Bognár Szilveszter rendőr ezredes, a Tamási Rendőrkapitányság vezetője tartott előadást a helyi nyugdíjas klubban.

A Tamási Nyugdíjas Egyesület meghívásának eleget téve tartott bűnmegelőzési előadást 2019. február 12-én dr. Bognár Szilveszter rendőr ezredes rendőrkapitány. Az érdeklődőknek beszélt a vagyonvédelem és a bűnmegelőzés fontosságáról. A megjelentek hallhattak azokról a stratégiákról, melyekkel megelőzhető, hogy bűncselekmények áldozataivá váljanak.   

Az előadás végén kötetlen beszélgetés keretében tájékoztatta a kapitányságvezető az érdeklődőket a nyugdíjasokat leginkább érintő elkövetési módszerekről. A rendezvény végén bemutatta részükre azokat vagyonvédelmi eszközöket, melyek a lakosság szubjektív biztonságérzetét és vagyonának védelmét szolgálhatják.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.