Családi nap Szigetváron

2018. 11. 06., k - 15:48
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szigetvári Rendőrkapitányság megelőzési szakemberei előadásokkal és játékos feladatokkal várták a rendezvényre látogatókat.

A Szigetvári Birkózó Sport Egyesület 2018. november 4-én családi napot szervezett, amelyen a Szigetvári Rendőrkapitányság munkatársai bűn- és balesetmegelőzési programmal várták az érdeklődőket. A rendezvény során a bűnmegelőzés jegyében a drogfogyasztás és az internet veszélyeit szemléltető játékokat próbálhattak ki a résztvevők. A balesetmegelőzési előadáson a láthatóság fontosságát hangsúlyozták a rendőrök, majd egy KRESZ-teszttel is felmérhették tudásukat a felnőttek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt afgán férfi egy szlovén kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.