Debreceni nyári tábor

2018. 08. 08., sze - 12:43
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnmegelőzési előadást tartottak a rendőrök a gyerekeknek.

A Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által szervezett nyári diáktáborban bűnmegelőzési előadást tartottak a rendőrök 2018. augusztus 7-én.

A program célja az volt, hogy a rendezvényen résztvevő 10-13 éves gyerekek a bűncselekmények megelőzése, az áldozattá válás elkerülése, valamint a nyári szünidő veszélyei témaköreiben – a saját biztonságuk fokozása érdekében – hasznos információkat szerezzenek. 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője, Dr. Juhász Zoltán rendőr alezredes interaktív előadásában hívta fel a debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola diákjainak figyelmét.

A filmvetítéssel egybekötött  előadáson a korosztály által leggyakrabban elkövetett jogsértő cselekményekre, valamint az áldozattá válásukat „elősegítő” okokon és körülményeken kívül a kerékpáros és gyalogos közlekedési szabályok betartásának fontossága is hangsúlyt kapott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Motorozzunk felelősséggel

A tavaszias időjárás beköszöntével egyre többen veszik elő a motorkerékpárokat. Már az első hétvégén történt sérüléses baleset Tolnában.