Diákokkal táboroztak

2017. 08. 10., cs - 12:56
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismét Bűnmegelőzési és Életmód tábor Szolnokon.

Az idei évben már kilencedik alkalommal rendezik meg a Szolnoki Rendőrkapitányság Megelőzési és Értékelő Alosztályának munkatársai, a Bűnmegelőzési és Életmód Tábort Szolnokon.  Az idén is több mint hetven gyermek tölt el egy feledhetetlen hetet 2017. augusztus 7. és 2017. augusztus 11. között a Tiszaligeti Turisztikai és Szabadidő Központban. A tábor alatt a szervezők izgalmas, interaktív programokkal várják a gyerekeket. A napi testedzés, a kézműves foglalkozások és a különböző szabadidős tevékenységek mellett lehetőséget kapnak a rendőri munka különböző szakterületeinek közelebbi megismerésére is. Bűnmegelőzési szakemberek irányításával drogprevenciós előadásokon, életmódvezetési tanácsokon vesznek részt. A Farkasok Játéka Egyesületnek köszönhetően az egészséges mozgás és a konfliktusmegoldás fortélyait sajátíthatták el a kisdiákok, míg a Gördögök Kerékpáros és Sportegyesület képviselői a közlekedés területén adtak tanácsokat, illetve frissítették fel a gyerekek ismereteit. A táborozók kipróbálhatták milyen a katonaélet, de tűzoltóként is próbára tehették magukat. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársainak köszönhetően pedig egy felejthetetlen tiszai hajózáson vettek részt.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Előzés közben ütköztek össze

A közlekedési szabályok betartásának fontosságára hívja fel a járművezetők figyelmét a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Baleseti körkép Pest megyéből

Az M0 autóúton Üllőnél is befejezték az út takarítását, Dunaharaszti külterületén egy tehergépkocsi kiborult rakománya okozott fennakadást.

 

Gázolaj-tolvajok őrizetben

Hódmezővásárhelyi telephelyeken levő gépkocsikból lopott üzemanyagot két helybéli férfi. A rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették a feltételezett elkövetőket.