Együttműködés az építészeti bűnmegelőzésért

2019. 04. 12., p - 14:20
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bűnmegelőzés Napján a Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács és a Dél-Dunántúli Építész Kamara együttműködési megállapodást kötött Szekszárdon.

A Bűnmegelőzés Napja alkalmából 2019. április 12-én 11 órakor a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon rendezvényt tartottak, amelynek keretében együttműködési megállapodást írt alá Szabó Csaba rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány, a Tolna Megyei Bűnmegelőzési Tanács társelnöke és Molnár Csaba a Dél-Dunántúli Építész Kamara elnöke.

A megállapodásban rögzítették, hogy az építészeti bűnmegelőzés – mint kreatív bűnmegelőzési irányzat – alapelveit és szempontrendszerét az ismeretterjesztés és az információ átadása útján bevezetik Tolna megye épített környezetének tervezésébe és kivitelezésébe.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.