Gyermeknap Bonyhádon

2019. 05. 25., szo - 16:42
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A városi rendőrkapitányság munkatársa a helyi könyvtárban tartott bűnmegelőzési délutánt a diákoknak.

A bonyhádi Solymár Imre Városi Könyvtárban szervezett gyereknapot a kapitányság bűnmegelőzési előadója. A rendezvényen több tucat diák vett részt, akik interaktív beszélgetésen vehettek részt Kovács Attilával, művésznevén Holden Rose íróval, számos gyermekeknek szóló detektívregény szerzőjével. 

kép
A képen Kovács Attila mesél a diákoknak.

A Tolna Megyei Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport támogatásával megszervezett eseményen a gyerekek előadást hallhattak a Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársától, majd a játékos délutánon gondolkodtató feladatokat is megoldottak együtt. 

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.