Hajdúsámsoni nyári tábor

2018. 08. 07., k - 08:08
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök bűnmegelőzési előadást tartottak a gyereknek.

A Debreceni Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei, Bara Pál rendőr zászlós és Bereczki Dóra rendőr főtörzsőrmester játékos, interaktív előadást tartottak 2018. augusztus 6-án Hajdúsámsonban. A foglalkozás kertén belül a nyár veszélyeire, a biztonságos internethasználatra és a kerékpáros közlekedéssel kapcsolatos szabályokra is kitértek a rendőrök. A gyerekek betekintést nyerhettek abba, hogy az egyenruhások milyen felszerelésekkel látják el a szolgálatukat, a vállalkozóbb szelleműek lövedékálló mellényt próbálhattak fel, majd búcsúzóul láthatósági mellényt és különböző apróságokat kaptak ajándékba.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négyoldalú együttműködési megállapodás

Ünnepélyes keretek között írt alá négyoldalú együttműködési megállapodást a Szeged-Csanádi Egyházmegye, a Gál Ferenc Főiskola, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. február 19-én, a főiskola Klebelsberg termében, Szegeden.

 

Motorozzunk felelősséggel

A tavaszias időjárás beköszöntével egyre többen veszik elő a motorkerékpárokat. Már az első hétvégén történt sérüléses baleset Tolnában.