Házhoz megyünk Balatonfüreden

2019. 04. 15., h - 14:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Veszprém megyében a bűnmegelőzési előadók előre meghirdetett helyszíneken tájékoztató rendezvényeket szerveznek a lakosság szubjektív közbiztonság érzetének növelése céljából.

A program lényege, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelem kialakításához szükséges döntések, önvédelmi képességek elsajátításában.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 17-én Balatonfüreden több helyszínen várják az érdeklődőket az alábbi programokkal:

  • 8 órától 9 óra 40 percig a Fekete István Általános Iskolában személyes vagyonvédelmi, áldozattá válás megelőzéséről szóló, valamint baleset-megelőzési előadás lesz,
  • 10 órától 12 óráig a Közösségi Ház földszintjén vagyonvédelmi és bűnmegelőzési előadás lesz eszközbemutatóval,
  • 12 óra 30 perctől 14 óráig a Lóczy Lajos Gimnáziumban személyes vagyonvédelmi, áldozattá válás megelőzéséről szóló és baleset-megelőzési előadás,
  • 13 órától 15 óráig a tihanyi műúton a savanyú víz forrás előtti téren BikeSafe kerékpár regisztráció.

A programon résztvevők nem csak vagyonvédelmi témában kereshetik meg a bűnmegelőzési kollégákat, hanem hasznos információkat kaphatnak az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a biztonságos internethasználat és drogprevenciós témákban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Kápolnásnyék térségében három személygépkocsi és egy busz ütközött össze, ezért a Balaton felé vezető oldalon torlódásra kell számítani.

 

Ittasan okozott balesetet

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 28 éves magyarpolányi sofőrrel szemben folytatott.

 

Három napon belül rendőrkézre került a betörő

Kétrendbeli lopás és kétrendbeli lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 51 éves szatymazi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Őrizetben 

A salgótarjáni rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nőt támadott meg a belvárosban.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Egy nap alatt kattant a bilincs

A debreceni rendőrök kevesebb mint 24 órán belül azonosították egy betörés elkövetésének gyanúsítottjait.