Házhoz megyünk Balatonfüreden

2019. 04. 15., h - 14:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Veszprém megyében a bűnmegelőzési előadók előre meghirdetett helyszíneken tájékoztató rendezvényeket szerveznek a lakosság szubjektív közbiztonság érzetének növelése céljából.

A program lényege, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyonvédelem kialakításához szükséges döntések, önvédelmi képességek elsajátításában.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 17-én Balatonfüreden több helyszínen várják az érdeklődőket az alábbi programokkal:

  • 8 órától 9 óra 40 percig a Fekete István Általános Iskolában személyes vagyonvédelmi, áldozattá válás megelőzéséről szóló, valamint baleset-megelőzési előadás lesz,
  • 10 órától 12 óráig a Közösségi Ház földszintjén vagyonvédelmi és bűnmegelőzési előadás lesz eszközbemutatóval,
  • 12 óra 30 perctől 14 óráig a Lóczy Lajos Gimnáziumban személyes vagyonvédelmi, áldozattá válás megelőzéséről szóló és baleset-megelőzési előadás,
  • 13 órától 15 óráig a tihanyi műúton a savanyú víz forrás előtti téren BikeSafe kerékpár regisztráció.

A programon résztvevők nem csak vagyonvédelmi témában kereshetik meg a bűnmegelőzési kollégákat, hanem hasznos információkat kaphatnak az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a biztonságos internethasználat és drogprevenciós témákban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.