Házhoz megyünk családi vetélkedő megyei döntője Szolnokon

2019. 04. 30., k - 08:30
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A versenyen résztvevő hat csapat elméleti és gyakorlati feladatok során mérte össze tudását.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2019. április 29-én Szolnokon rendezte meg a Házhoz megyünk elnevezésű országos vagyonvédelmi programhoz kapcsolódó vetélkedő megyei döntőjét. A részt vevő 3 fős csapatok (nagyszülő, szülő, tanuló) felkészülését, a rendőrkapitányságok bűnmegelőzési munkatársai segítették. Jász-Nagykun-Szolnok megyében hat csapat mérte össze tudását. A megmérettetésen először egy bűnmegelőzési kisfilmet néztek meg és elemeztek a versenyzők, majd elméleti és játékos feladatokat oldottak meg. A vagyonvédelmi, bűn- és a baleset-megelőzési feladatok, kiélezett küzdelmet eredményeztek. A vetélkedőn a kunszentmártoni Tam-Tean csapata győzött, így ők képviselhetik megyénket az országos versenyen. Minden csapat oklevélben, az első három helyezett pedig tárgyjutalomban részesült.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.