"Házhoz megyünk" Izsákon

2017. 10. 12., cs - 10:20
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A diákok hasznos tanácsokat hallhattak az áldozattá válás megelőzéséről, illetve a 112-es segélyhívószám használatáról.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság az idei évben második alkalommal 2017. október 11-én tartotta meg a „Házhoz megyünk” elnevezésű vagyonvédelmi programját Izsákon.

A Művelődési Ház előtt felállított információs ponton a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési főelőadója Liptai Linda c. r. őrnagy, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság és Izsáki Rendőrőrs munkatársai, az Izsáki Polgárőrség tagja valamint az Aegon Biztosító Zrt. munkatársai várták az állampolgárokat. A rendezvény során a szakemberek vagyonvédelmi tanácsokkal segítették az érdeklődőket, valamint a helyszínen lehetőség volt ingyenes kerékpár-regisztrációra is.

A programon a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Határvadász toborzói az érdeklődőknek adtak felvilágosítást képzésről és a jelentkezés feltételeiről, valamint általánosságban a rendőri hivatásról.

Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola alsó tagozatos osztályos tanulói körében nagy sikert aratott a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Mobil Bűnmegelőzési Centruma. A diákok hasznos tanácsokat hallhattak az áldozattá válás megelőzéséről, illetve a 112-es segélyhívószám használatáról. Megtekinthették a rendőrök által használt eszközöket.

Kurdics Mihály nyugállományú r. alezredes az internet veszélyeiről beszélt az általános iskola felső tagozatos diákjainak.

Kuti Erika c. r. őrnagy bűnmegelőzési főelőadó figyelemfelhívó előadást tartott a szépkorúak számára „Időskorúak a szélhámosok hálójában” címmel.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.