Házhoz mentünk Bikács-Kistápén

2020. 09. 14., h - 14:25
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűn- és baleset-megelőzési tanácsokkal várták az érdeklődőket.

A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai, Bíró Ilona Mária rendőr főtörzsőrmester és Sztanó Zoltán rendőr őrmester 2020. szeptember 12-én várta a szüreti napra látogatókat.

A szakemberek egy kávé mellett az otthonok védelmének a fontosságára hívták fel a figyelmet. A résztvevők ajánlásokat és útmutatást kaptak a leggyakrabban előforduló bűncselekményekről és azok megelőzési lehetőségeiről. Az érdeklődők a kerékpárjukat regisztráltathatták az országos nyilvántartó rendszerbe. Az egyenruhások rögzítették a bicikli tulajdonosának adatait, a kétkerekű típusát és egyedi azonosítóit.

A gyerekek különböző bűn- és baleset-megelőzési kiadványokat kaptak színezők, kifestők, kártyajátékok, kirakók formájában, és rejtvényeket, feladványokat oldhattak meg. Munkatársaink hasznos szóróanyagokat osztottak a megjelenteknek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

18 embert fogtak el a rendőrök

Egy román kisbuszt vezettek ki a Pest megyei rendőrök, a sofőrt és társát, valamint 16, magát afgán állampolgárnak valló migránst állítottak elő.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.