Ismét Házhoz megyünk

2020. 07. 02., cs - 10:40
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Újra elindult a bűnmegelőzési program a Szolnoki Rendőrkapitányságon.

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai 2020. június 30-án délelőtt a Házhoz megyünk program keretén belül a rendőri célokra speciálisan kialakított járművel, a Mobil Bűnmegelőzési Centrummal két martfűi helyszínen is várták a helyi lakosokat. A felállított információs pontokon az érdeklődők vagyonvédelemről, valamint áldozatvédelemről hasznos tanácsokat, és a témával kapcsolatos ajánlásokat tartalmazó tájékoztató kiadványokat kaptak.

Lehetőség nyílt a kerékpárok helyszíni, ingyenes BikeSafe regisztrációjára is. A BikeSafe egy országos rendszer, melynek adatbázisához minden rendőri egység hozzáfér, és percek alatt képesek azonosítani egy lopott biciklit, ha regisztrálva van a rendszerben. A kerékpár így megtalálás esetén azonnal visszakerülhet tulajdonosához.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!