Kábítószer ellen a fesztiválon

2018. 06. 22., p - 10:16
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szolnoki Rendőrkapitányság kiemelt figyelmet fordít a fesztiválozó fiatalokra.

Az ENSZ döntése alapján a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napját 1988. óta június 26-án tartják meg. A Kábítószer- ellenes Világnap alkalmából a Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai aktív propaganda tevékenységet folytatnak Szolnokon, a 2018. június 19. és 2018. június 24. között megrendezésre kerülő Tiszavirág Fesztivál területén. A rendezvényt nagy tömegben látogató fiataloknak érdekes, figyelemfelhívó szórólapokat, minikiadványokat osztanak. A szakemberek felhívják a figyelmet a kábítószer elleni harc fontosságára, megszólítják és beszélgetnek a fesztiválozókkal. Az elmúlt napokban számos olyan kérdésre adtak választ, amelyekben a fiatalok a különböző drogok hatásairól érdeklődtek.

kk

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.