Kántor újra az iskolában

2017. 09. 12., k - 15:47
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság digitális bűnmegelőzési újság terjesztésével szólítja meg a fiatalokat.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya egy különleges bűnmegelőzési kiadvánnyal segíti az iskolás gyerekeket és fiatalokat és szólítja meg szüleiket.

A 2017/2018-as tanév kezdetén már a második lapszámot vehetik virtuálisan kezükbe a diákok, amelynek központi témája a biztonságos iskolakezdés és hasábjain helyet kaptak többek között az internet veszélyeiről szóló intelmek, a dizájner drogok veszélyeiről és hatásukról szóló tájékoztató, a különféle közlekedési tanácsok, de az is, hogy mire figyeljenek a gyerekek, ha otthon egyedül vannak és mi a helyszínelők igazi feladata.

 

A digitális magazin második száma a mellékletben letölthető

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Orvhalász rendőrkézen

Halászati őr ért tetten egy férfit a Zala folyónál, akit a rendőrök orvhalászat miatt előállítottak.

 

Dohányboltból lopott

A rendőrök elfogtak egy 37 éves mosonmagyaróvári nőt, aki az egyik helyi Nemzeti Dohányboltból különböző termékeket lopott el.

 

Lopás miatt keressük őket

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik két férfi azonosításában, akik az egyik szegedi bevásárlóközpont ékszerüzletéből több aranyékszert tulajdonítottak el.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki a belvárosban ellopott egy kerékpárt.