Kántor újra az iskolában

2017. 09. 12., k - 15:47
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság digitális bűnmegelőzési újság terjesztésével szólítja meg a fiatalokat.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya egy különleges bűnmegelőzési kiadvánnyal segíti az iskolás gyerekeket és fiatalokat és szólítja meg szüleiket.

A 2017/2018-as tanév kezdetén már a második lapszámot vehetik virtuálisan kezükbe a diákok, amelynek központi témája a biztonságos iskolakezdés és hasábjain helyet kaptak többek között az internet veszélyeiről szóló intelmek, a dizájner drogok veszélyeiről és hatásukról szóló tájékoztató, a különféle közlekedési tanácsok, de az is, hogy mire figyeljenek a gyerekek, ha otthon egyedül vannak és mi a helyszínelők igazi feladata.

 

A digitális magazin második száma a mellékletben letölthető

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.