Kisdiákok látogattak a Bajai Rendőrkapitányságra

2014. 05. 07., sze - 15:26
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Három napon át közel 200 helyi tanuló látogatta meg a rendőrkapitányságot, ahol közelebbről is megismerkedhettek az egyenruhások munkájával.

A rendezvényre azon általános iskolák 3. osztályos diákjai kaptak meghívást, amelyek a tanév során részt vettek a D.A.D.A. bűnmegelőzési programban. A diákok látogatásuk során körbejárták a rendőrség épületeit, betekinthettek egy üresen álló fogdába és a bűnügyi technikusok segítségével tenyérnyomatot készítettek. Nagy érdeklődés kísérte a fegyverbemutatót is, ám a legnagyobb sikert ismét Kreol, a kábítószer- és nyomkövető rendőrkutya aratta. Gazdájával és segítőjével közös bemutatójuk során Kreol megmutatta, hogyan is kell elfogni egy menekülő bűnözőt. A fiatalok a látványos akciót előbb csendben figyelték, majd óriási tapssal köszönték meg a rendőröknek a tartalmas délelőttöt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópályán, Balatonfenyves térségében.

 

Hétköznapi nyitvatartás

Több mint 8 ezer adag kábítószert vontak ki a piacról a budapesti nyomozók; az ügyet befejezték és vádemelési javaslatot tettek.

 

Csalás miatt keressük

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Szombati forgalomkorlátozások Budapesten

A mai napon, 2018. augusztus 18-án rendezvények és labdarúgó mérkőzés miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapest I., II., III., V., IX., XI. és XIII. kerületében.

 

Lopás miatt keressük

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.