Megelőző vagyonvédelmi tanácsadás Vas megyében

2018. 05. 15., k - 10:58
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai két helyszínen is megelőző vagyonvédelemi tanácsadással várják az érdeklődőket Kőszegen.

Az áldozattá válás megelőzése hívta életre azt az országos kezdeményezéssel indított, a „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program”-ot, amelynek keretében a lakosság közvetlenül fordulhat munkatársainkhoz. Az érdeklődőknek a Mobil Bűnmegelőzési Centrumban és a lakossági fórumon különböző, a vagyonvédelmet elősegítő eszköz megismerésére is lehetőségük nyílik.

A bűnmegelőzési szakemberek ezúttal Kőszegen várják az érdeklődőket az alábbiak szerint.

Időpont: 2018. május 16-án, 13 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között „BikeSafe” regisztrációval egybekötött bűnmegelőzési tanácsadás.
Helyszín: kitelepített Mobil Bűnmegelőzési Centrum (Kőszeg, Fő tér).

Időpont: 2018. május 16-án, 16 órai kezdettel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai által tartandó lakossági fórum.
Helyszín: Chernel Kálmán Városi Könyvtár (Kőszeg, Várkör 35-37.).


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.