Mission Possible – A lehetséges küldetés

2018. 09. 14., p - 13:27
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Pályázati projektindító munkaértekezletet tartottak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a megye városi rendőrkapitányságainak bűnmegelőzési szakemberei.

A MISSION POSSIBLE - A LEHETSÉGES KÜLDETÉS elnevezésű pályázati projektindító munkaértekezleten vettek részt Pest megye bűnmegelőzési előadói és iskolai bűnmegelőzési tanácsadói Dunabogdányban.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Nemzeti Bűnmegelőzés Tanács által támogatott pályázati ifjúságvédelmi projektje a rendőrkapitányságokkal szoros együttműködésben valósul meg, ezért projektindító munkaértekezleten került sor a program bemutatására, továbbá a közös munka és az együttműködés elemeink kidolgozására.

"

A résztvevőket Horváth Lajos r. ezredes, rendőrségi főtanácsos a Pest Megyei Rendőr-főkapitányág Bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte, a három modulból álló pályázati projekt egyes elemeit és a kapcsolódó feladatokat Szoboszlainé Schiller Zsuzsanna  c. r. alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányág Bűnmegelőzési Osztályának vezetője ismertette.

A projekt elemei között szerepel a cyberbullying jelenségét feldolgozó színházi produkció és levezető beszélgetés középiskolás diákok részére, rendőrök és pedagógusok közös élménypedagógiás tréningje, valamint rendőrök és középiskolás diákok  több fordulós vetélkedője is. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.