Mit rejt a Mikulás sapkája?

2018. 12. 04., k - 13:15
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Iskolarendőr tartott prevenciós előadást általános iskolásoknak Szolnokon. A rendőrnő Mikulás-sapkája nem csak cukorkákat, de rengeteg hasznos tanácsot is rejtett.

Volter Ildikó rendőr őrnagy, a szolnoki Kassai úti Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola iskolarendőre 2018. december 3-án prevenciós előadást tartott „Tél veszélyei” címmel a 4. osztályos tanulóknak. A rendőrnő beszélt a jégen tartózkodás szabályairól, arról, hogy mit kell tenni, ha beszakad alattuk a jég, illetve mit kell tenni, ha más kerül bajba. Beszélgettek a gyalogos közlekedés szabályairól és a balesetek megelőzéséről is. Az interaktív foglalkozás a tél veszélyeivel kapcsolatos kvízkérdésekkel zárult, amelyre a gyerekek kitűnő válaszokat adtak. Az iskolarendőr egy kis meglepetéssel is készült, cukorkával kedveskedett a diákoknak, amelyet stílusosan egy Mikulás-sapkából kellett kivenniük.

bb

 

b

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lengyel kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.