Nyáron is fontos a megelőzés

2019. 06. 18., k - 12:32
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei szakemberek Veresegyházon, egy családi napon várták prevenciós programokkal a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, valamint  Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai 2019. június 15-én egy Veresegyházon megrendezett családi nap keretében színes, prevenciós programokkal várták az érdeklődő családokat. 

A bűnmegelőzési szakemberek rögtönzött játékos bűnmegelőzési tanévzáró keretében érdekes és fontos témákkal fogadták a kicsiket és nagyokat. A kezdődő nyári szünet, a vakáció idején előforduló veszélyhelyzetek elkerülése, a kábítószerek, az internet, a közösségi oldalak   biztonságos  használata és a szabad vizek veszélyei  témákban hívták fel a gyerekek figyelmét a legfontosabb szabályokra, játékos totók, tesztek és interaktív programok keretében.

A  felnőttek   -  a nyaralás idején -  őrizetlenül hagyott otthonok, valamint  gépkocsijaik biztonságáról hallhattak vagyonvédelmi tanácsokat.

A programot a Gödöllői Rendőrkapitányság kutyás bemutatója ​színesítette.

Az ORFK által a nyári szünidő biztonságos eltöltése témakörében kiadott közlemény IDE kattintva olvasható.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Afgán határsértők két szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.