OviZsaru Értényben

2020. 01. 14., k - 08:19
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagy izgalommal várták az ovisok az új tananyagot.

A Tamási Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere, Szalai Ágnes 2020. január 13-án az Értényi Óvodában járt az OviZsaru második témakörével.

A gyerekek a programban szereplő mesék és szituációs játékok, valamint Rendőr Robi, Rosszcsont Ricsi és Rosszcsont Rozi segítségével játszva sajátíthatták el az alapvető közlekedési és viselkedési szabályokat.

kép

Az OviZsaru  játékos, figyelemfelkeltő, érdekes, kommunikációra törekvő prevenciós programsorozat, amiben szerepet vállal az egyenruhás rendőr, az óvónő, a szülők, az óvodás, valamint a nagyobb testvér, akár a nagyszülő is. Valamennyi témakörét végigkíséri az a fő gondolat, hogy a kicsik ismerjék fel a veszélyhelyzetekben rejlő kockázatot. Tudatosuljon bennük, hogy a problémáikkal nincsenek egyedül, fő támaszuk a családi háttér, az óvoda és a rendőr.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.