OviZsaru Páriban

2019. 11. 28., cs - 09:06
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Az óvodások nagy érdeklődéssel fogadták a programot.

A Tamási Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója Szalai Ágnes, Nagy Viktor rendőr törzszászlós és Antal Ádám rendőr főtörzsőrmester, a település körzeti megbízottja 2019. november 27-én a Pári Óvodában járt az OviZsaru első témakörével.

Az egyenruhások bemutatták a rendőrök egyenruháját, jelvényét, a felszerelését és beszéltek a munkájukról, bemutatták a szolgálati gépjárműjüket. Az ovisok örömmel fogadták a szolgálati kutyát, akit szívesen simogattak. A rendőrök elmagyarázták az ovisoknak, hogy ki az idegen, mit mondhatnak el idegen embernek magukról és a családjukról, valamint azt, hogy mikor kell és mikor szabad hívni a 112-es segélyhívó számot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.