Police Coffee a Drogellenes világnapon Tatabányán

2020. 06. 27., szo - 07:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érdeklődők egy finom kávé mellett kaphattak bűnmegelőzési tanácsokat a megyeszékhelyen.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Rendőrség közösen indított prevenciós programot Police Coffee néven, melynek során az érdeklődők egy kávé elfogyasztása közben beszélgethetnek a bűnmegelőzési szakemberekkel a biztonságérzetüket leginkább befolyásoló helyzetekről, eseményekről.

A rendőrség prevenciós munkatársai 2020. június 26-án a Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából egy tatabányai bevásárlóközpontba szerveztek programot. A résztvevők egy kötetlen beszélgetés keretében játékos feladatokat is megoldhattak, miközben drogmegelőzési tanácsokat kaptak egy közösen elfogyasztott kávé mellett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Potyautas egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Piros lámpán és záróvonalon át

Balesetveszélyesen közlekedő, korábbi halálos balesetek helyszínén tilosban előző, útépítésnél forgalmat irányító lámpák piros jelzésén áthaladó autósokkal szemben intézkedtek a Békés megyei rendőrök.

 

Szerb kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.