Rendőrök az adventi vásárban

2018. 12. 12., sze - 07:46
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök az adventi időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a bűncselekmények megelőzésére.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a közterületi bűncselekmények megelőzése, a zseblopások elleni fellépés, valamint a szubjektív biztonságérzet növelése érdekében állandó rendőri jelenlétet biztosít a tatabányai adventi vásárban és annak közvetlen környezetében. A megerősített jelenlét célja, hogy az általános bűnmegelőzésen túl a rendőrök megelőzzék, megakadályozzák a zseblopásokat és egyéb bűncselekményeket, illetve segítséget nyújtsanak a hozzájuk fordulóknak. 

2

Az áldozattá válás megelőzése érdekében kérjük a vásárra gépjárművel érkezőket, hogy annak utasterében értéket ne hagyjanak, a korábban megvásárolt árut mások által nem látható helyre, a zárt csomagtartóba tegyék.

A Tatabányai Rendőrkapitányság felhívja a vásárra látogatók figyelmét, hogy pénztárcáikat, értékeiket zárt táskában helyezzék el, táskájukat ne hagyják őrizetlenül, azokat tartsák magukhoz közel, állandó felügyelet alatt.

A balesetek megelőzése érdekében kérjük, hogy mind a gépjárművel, mind a gyalogosan érkezők fokozott körültekintéssel közlekedjenek, vegyék figyelembe, hogy a vásárok közelében a megnövekedett forgalom nagyobb odafigyelést és türelmet követelhet meg. Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a közlekedés során vegyék figyelembe a korai sötétedést, illetve a köd és a téli időjárás okozta megváltozott útviszonyokat!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.