Rendőrök az adventi vásárban

2018. 12. 12., sze - 07:46
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök az adventi időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak a bűncselekmények megelőzésére.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a közterületi bűncselekmények megelőzése, a zseblopások elleni fellépés, valamint a szubjektív biztonságérzet növelése érdekében állandó rendőri jelenlétet biztosít a tatabányai adventi vásárban és annak közvetlen környezetében. A megerősített jelenlét célja, hogy az általános bűnmegelőzésen túl a rendőrök megelőzzék, megakadályozzák a zseblopásokat és egyéb bűncselekményeket, illetve segítséget nyújtsanak a hozzájuk fordulóknak. 

2

Az áldozattá válás megelőzése érdekében kérjük a vásárra gépjárművel érkezőket, hogy annak utasterében értéket ne hagyjanak, a korábban megvásárolt árut mások által nem látható helyre, a zárt csomagtartóba tegyék.

A Tatabányai Rendőrkapitányság felhívja a vásárra látogatók figyelmét, hogy pénztárcáikat, értékeiket zárt táskában helyezzék el, táskájukat ne hagyják őrizetlenül, azokat tartsák magukhoz közel, állandó felügyelet alatt.

A balesetek megelőzése érdekében kérjük, hogy mind a gépjárművel, mind a gyalogosan érkezők fokozott körültekintéssel közlekedjenek, vegyék figyelembe, hogy a vásárok közelében a megnövekedett forgalom nagyobb odafigyelést és türelmet követelhet meg. Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a közlekedés során vegyék figyelembe a korai sötétedést, illetve a köd és a téli időjárás okozta megváltozott útviszonyokat!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.