Strandrendőrség Szigetváron

2019. 07. 10., sze - 12:40
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A közbiztonsági és bűnmegelőzési program a Szigetvárra érkező turisták, valamint a gyógyfürdőben pihenő és strandoló vendégek biztonságát szolgálja.

A szigetvári rendőrök júliusban és augusztusban kerékpárral is járőrőznek hétvégente a város főbb turisztikai helyszínein. A „strandrendőrség” program keretein belül a rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere rendszeresen szervez prevenciós őrjáratot közösségi szolgálatot ellátó diákokkal a nagyobb forgalmú parkolókban, és a gyógyfürdő területén is. A „Nincs érték az autóban” elnevezésű akcióval 2019. július 9-én arra hívták fel a gépkocsitulajdonosok figyelmét, hogy az alkalmi lopások, és a gépkocsifeltörések is megelőzhetők.

 

A nyaralás nem csak kellemes élményeket tartogathat a pihenni vágyóknak, a tolvajok kihasználhatják az óvatlanságot.

A megelőzés érdekében azt ajánljuk, hogy a gépjárműveket őrzött parkolóban vagy parkolásra kijelölt helyen állítsák le! Zárják le az autót, ne hagyjanak értéket sem az utastérben, sem a csomagtartóban!

Soha ne hagyják őrizetlenül értékeiket! Kirándulásokra, strandokra csak a legszükségesebb dolgokat vigyék magukkal, az értékes vagyontárgyakat hagyják otthon!

A strandok, fürdők területén helyezzék biztonságba értékeiket, lehetőség szerint vegyék igénybe az értékmegőrzőt!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.