Vagyonvédelmi tanácsadás Mátészalkán

2019. 04. 10., sze - 08:24
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A megjelentek a megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett áldozatvédelemmel kapcsolatos ajánlásokat is kaptak a szakemberektől.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a „Házhoz megyünk!” elnevezésű bűnmegelőzési kampány keretében 2019. április 9-én Mátészalkára települtek ki. A rendőrök az információs ponton hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal látták el az állampolgárokat. A helyszínen megjelentek a megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett áldozatvédelemmel kapcsolatos ajánlásokat is kaptak a szakemberektől. Mindemellett a helyszínen lehetőség volt a kerékpárral érkezőknek a „BikeSafe” programba ingyenesen regisztráltatni kétkerekűjüket.

A rendőrök tanácsai:

  • Ha akár csak rövid időre is hagyja őrizetlenül kerékpárját (utcán, lépcsőházban, bolt előtt), mindig zárja le!
  • A csomagtartón, a kormányon, a kosárban soha ne hagyjon semmit!
  • Lehetőség szerint használjon egyszerre több típusú zárat, lakatot, a jobb minőség nagyobb védelmet jelent!
  • Írja fel a kerékpár vázának a számát és regisztráltassa a www.bikesafe.hu országos kerékpár regisztrációs oldalon minimális költséggel!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.