VIP a Tiszafüredi Halasnapokon

2018. 07. 09., h - 15:05
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Tiszafüreden a megelőzésre is nagy gondot fordítottak a szervezők.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság prevenciós munkatársai a korábbi évek jó gyakorlatának megfelelően 2018. július 6-án és 2018. július 7-én vagyonvédelmi információs pontot működtettek az immár 40. alkalommal megrendezett Tiszafüredi Halasnapokon.

 

A népszerű rendezvény kiváló alkalom volt az állampolgárok megszólítására, vagyonvédelmi figyelemfelhívásra, a személyes értékek védelmének sokoldalú bemutatására, a „Házhoz megyünk” program népszerűsítésére. Ehhez adott nagy segítséget a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács „Mobil Bűnmegelőzési Centrum”-ként működő kisbusza, mely a vagyonvédelmi eszközök széles tárházát mutatja be. Az információs ponton az érdeklődők az eszközök működését is kipróbálhatták.

A rendezvényen egyben lehetőség volt a Bike Safe kerékpármentő program népszerűsítésére és a bringák regisztrációjára is.

A prevenciós sátrat többszáz érdeklődő kereste fel. A gyermekek sem unatkoztak, míg a szülők a vagyonvédelemmel kapcsolatos tudásukat „tesztelték”. A csemeték játékos formában tehették próbára figyelmüket, ügyességüket életkoruknak megfelelő játékokkal, feladatlapokkal. A megelőzési munkatársak külön felhívták az érdeklődők figyelmét a nyár veszélyeire és külön a fürdőzés szabályaira is.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem szeretett buszozni

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy mindszenti férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt a belvárosban. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Telefont rabolt

A gödöllői rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki kirabolt egy 11 éves fiút Bagon.

 

Spártai 300

Debrecenben került megrendezésre a VIII. Spártai 300 Rendészeti Országos Bajnokság.

 

Hamis bérleteket gyártottak és árultak

Az újpesti nyomozók befejezték annak a négy férfinak az ügyét, akik kilopták az egyik jegyautomatából a hőpapírszalagot, majd az abból készített hamis bérleteket, illetve jegyeket 26 vásárlónak adták el.