Áldozatvédelemi megbeszélés

2017. 06. 09., p - 09:52
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai debreceni kollégáikkal az áldozatvédelem és áldozatsegítés témában tartottak egyeztetést.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársaival, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály Igazságügyi Osztályának szakembereivel tartottak megbeszélést a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai 2017. június 7-én.

Az egyeztetőn tapasztalatokat cseréltek az áldozatsegítés gyakorlati megvalósításának kérdéseiben, annak érdekében, hogy a bűncselekményt elszenvedett személyek társadalmi, erkölcsi és anyagi sérelmei enyhüljenek, megfelelő segítséget kapjanak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.