Munkaértekezlet

2017. 03. 03., p - 12:36
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Az áldozatsegítés volt a fő témája a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott értekezleten.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2017. március 2-án szakmai munkafórumra hívta meg a Somogy Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztályának vezetőjét, valamint a járási hivatalok áldozatsegítő tevékenységgel foglalkozó szakügyintézőit. A munkaértekezlet témája többek közt az áldozatsegítéssel összefüggő feladatok végrehajtása, továbbá a hatásköri változásokkal kapcsolatos tájékoztatás volt. Az értekezlet alkalmával lehetőség nyílt a rendőrkapitányságok áldozatvédelmi referenseinek, valamint a járási hivatalok szakügyintézőinek a személyes kapcsolatfelvételre.

A munkaértekezlet további részében az internet veszélyeivel kapcsolatos programtervet és az azzal kapcsolatos feladatokat ismerhették meg a rendőrkapitányságok munkatársai.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.