„Egészség Nap” Kecskeméten

2017. 02. 24., p - 16:27
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A középiskolás fiataloknak szóló előadások célja az egészséges életmód és a normakövető életszemlélet kialakításához való hozzájárulás volt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának ifjúságvédelmi és drogprevenciós kiemelt főelőadója, Bozóné Soós Marianna c. r. alezredes 2017. február 23-án a Kecskeméti Katona József Gimnázium "Egészség Nap" című programján drogprevenciós előadásokat tartott a középiskolásoknak. Az elhangzott ismeretek átadásának elsődleges célja az volt, hogy a fiatalok képesek legyenek felismerni a veszélyt és segítséget kérni. Az egészséges életmód, valamint a normakövető életszemlélet kialakításához hozzájáruló előadásokat a jövőben is rendszeresen tartanak a prevencióval foglalkozó előadók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsokat szállított

Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.