„Egészség Nap” Kecskeméten

2017. 02. 24., p - 16:27
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A középiskolás fiataloknak szóló előadások célja az egészséges életmód és a normakövető életszemlélet kialakításához való hozzájárulás volt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának ifjúságvédelmi és drogprevenciós kiemelt főelőadója, Bozóné Soós Marianna c. r. alezredes 2017. február 23-án a Kecskeméti Katona József Gimnázium "Egészség Nap" című programján drogprevenciós előadásokat tartott a középiskolásoknak. Az elhangzott ismeretek átadásának elsődleges célja az volt, hogy a fiatalok képesek legyenek felismerni a veszélyt és segítséget kérni. Az egészséges életmód, valamint a normakövető életszemlélet kialakításához hozzájáruló előadásokat a jövőben is rendszeresen tartanak a prevencióval foglalkozó előadók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-esen

Kocs közelében, a Budapest felé vezető oldalon csak a belső sáv járható.

 

Megindult a forgalom Szentesnél

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 45-ös számú főúton, Szentes külterületén, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Buszon lopott, keressük

A XXII. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Nyári nagyüzem

Akad terület, ahol nyáron uborkaszezon van – a rendőrségi munka nem ilyen. A bűn­üldözésben akkor indul a nagyüzem, amikor bűnözés üti fel a fejét. Június derekán a hajdúsági nyomozók három városban három férfit egymással összefüggő cselekmények elkövetése miatt fogtak el.