Biztonságban idős korban is

2017. 10. 27., p - 15:43
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség több bűnmegelőzési előadást is tartott Marcaliban és környékén.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Vitári László rendőr főhadnagy és Mészáros Judit főelőadó, a Marcali Rendőrkapitányság részéről pedig Fábos Edit rendőr főhadnagy a héten több bűnmegelőzési előadást tartott a szépkorúak részére.

2017. október 24-én a marcali idősek otthonában, illetve a Balatonkeresztúri Alapszolgáltatási Központban, 2017. október 26-án pedig Marcali Kulturális Korzóban hívták fel az idősebb korosztály figyelmét az őket leginkább érintő bűncselekményekre és azok megelőzésére. Az előadások során képzési célzattal mutatták be a trükkös csalások elkövetési módszereit, valamint kiemelt figyelmet fordítottak a termékbemutatókon, árubemutatókon történő vásárlás veszélyeire. Az előadáson továbbá a résztvevőknek alkalmuk nyílt arra is, hogy a szakemberek felé feltegyék a témával kapcsolatos kérdéseiket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki miután balesetet okozott Szegeden, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Körözött motorok, sisakok, ruhák

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat, valamint bukósisakokat és ruhákat foglaltak Csongrád megyében.

 

Szállodai „mestertolvaj”

A újpesti rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy férfi több európai ország hoteljeiből lopott.

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.