Biztonságban idős korban is

2017. 10. 27., p - 15:43
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség több bűnmegelőzési előadást is tartott Marcaliban és környékén.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Vitári László rendőr főhadnagy és Mészáros Judit főelőadó, a Marcali Rendőrkapitányság részéről pedig Fábos Edit rendőr főhadnagy a héten több bűnmegelőzési előadást tartott a szépkorúak részére.

2017. október 24-én a marcali idősek otthonában, illetve a Balatonkeresztúri Alapszolgáltatási Központban, 2017. október 26-án pedig Marcali Kulturális Korzóban hívták fel az idősebb korosztály figyelmét az őket leginkább érintő bűncselekményekre és azok megelőzésére. Az előadások során képzési célzattal mutatták be a trükkös csalások elkövetési módszereit, valamint kiemelt figyelmet fordítottak a termékbemutatókon, árubemutatókon történő vásárlás veszélyeire. Az előadáson továbbá a résztvevőknek alkalmuk nyílt arra is, hogy a szakemberek felé feltegyék a témával kapcsolatos kérdéseiket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.