Biztonságban idős korban is

2017. 10. 27., p - 15:43
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség több bűnmegelőzési előadást is tartott Marcaliban és környékén.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Vitári László rendőr főhadnagy és Mészáros Judit főelőadó, a Marcali Rendőrkapitányság részéről pedig Fábos Edit rendőr főhadnagy a héten több bűnmegelőzési előadást tartott a szépkorúak részére.

2017. október 24-én a marcali idősek otthonában, illetve a Balatonkeresztúri Alapszolgáltatási Központban, 2017. október 26-án pedig Marcali Kulturális Korzóban hívták fel az idősebb korosztály figyelmét az őket leginkább érintő bűncselekményekre és azok megelőzésére. Az előadások során képzési célzattal mutatták be a trükkös csalások elkövetési módszereit, valamint kiemelt figyelmet fordítottak a termékbemutatókon, árubemutatókon történő vásárlás veszélyeire. Az előadáson továbbá a résztvevőknek alkalmuk nyílt arra is, hogy a szakemberek felé feltegyék a témával kapcsolatos kérdéseiket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset miatt teljes útlezárás Békés megyében

A 44-es számú főúton, Kardosnál két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A jelenlegi információk szerint személyi sérülés nem történt, a helyszínelés miatt a főutat a rendőrség lezárta.

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.