Bűnmegelőzés Monostorapátiban

2017. 12. 15., p - 11:30
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A körzeti megbízott a bűnmegelőzés fontosságára hívta fel a szépkorúak figyelmét.

Molnár Tibor rendőr főtörzszászlós, Monostorapáti körzeti megbízottja a polgárőrség tagjaival közösen 2017. december 13-án 17 órától tartott előadást a helyi nyugdíjasok részére. Tanácsokkal látta el az időseket, mit tehetnek biztonságuk növelése érdekében. Az áldozattá válás elkerülése miatt felhívta a résztvevők figyelmét az idegenekkel szembeni szükséges óvatosságra, és kérte, hogy ne engedjenek be otthonaikba ismeretleneket, házalókat, valamint a hatóság, illetve a szolgáltatók munkatársaitól minden esetben kérjenek igazolványt. Ezenkívül tájékoztatást adott az interneten történő vásárlás veszélyeiről, valamint felhívta a figyelmet a téli közlekedés veszélyeire, különös tekintettel a korlátozott látási viszonyok között a láthatóság fontosságára.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki miután balesetet okozott Szegeden, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Körözött motorok, sisakok, ruhák

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat, valamint bukósisakokat és ruhákat foglaltak Csongrád megyében.

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.