Bűnmegelőzés Monostorapátiban

2017. 12. 15., p - 11:30
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A körzeti megbízott a bűnmegelőzés fontosságára hívta fel a szépkorúak figyelmét.

Molnár Tibor rendőr főtörzszászlós, Monostorapáti körzeti megbízottja a polgárőrség tagjaival közösen 2017. december 13-án 17 órától tartott előadást a helyi nyugdíjasok részére. Tanácsokkal látta el az időseket, mit tehetnek biztonságuk növelése érdekében. Az áldozattá válás elkerülése miatt felhívta a résztvevők figyelmét az idegenekkel szembeni szükséges óvatosságra, és kérte, hogy ne engedjenek be otthonaikba ismeretleneket, házalókat, valamint a hatóság, illetve a szolgáltatók munkatársaitól minden esetben kérjenek igazolványt. Ezenkívül tájékoztatást adott az interneten történő vásárlás veszélyeiről, valamint felhívta a figyelmet a téli közlekedés veszélyeire, különös tekintettel a korlátozott látási viszonyok között a láthatóság fontosságára.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.