„Nyugdíjas akták” Kiskőrösön

2019. 02. 14., cs - 09:56
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Több állomás után most Kiskőrösön mutatták be a nagysikerű bűnügyi komédiát.

Egy rendhagyó program keretében a Kiskőrösi Rendőrkapitányság meghívására 2019. február 12-én a Petőfi Sándor Művelődési Központban adták elő a „Nyugdíjas akták” című bűnügyi komédiát.

A színpadi darab az idősebb korosztályt érintő, leggyakrabban előforduló csalási módszereket mutatta be három jelenet formájában. A műsorban felléptek a „Kunplast Szupernagyik” és közreműködött a Citerazenekar.

A rendezvényt dr. Argalás Csilla rendőr alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője nyitotta meg.

Az előadást dr. Horváth-Rekedt Gréta címzetes rendőr főhadnagy, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója rendezte.

A színdarabot közel 360 nyugdíjas tekintette meg, akik Kiskőrösről és a környező településekről – ahonnan szervezetten szállították az érdeklődőket – érkeztek. A teltházas műsor nagy sikert aratott a nézők körében.

A szórakoztató előadásnak köszönhetően a közönség játékos formában sajátíthatta el az áldozattá válás megelőzéséhez szükséges ismereteket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Tispol Seatbelt akció számokban

A rendőrség 2019. március 11-e és március 17-e között európai szintű fokozott ellenőrzést tartott Borsod-Abaúj-Zemlén megyében is.

 

Bujkál

Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit ismerőse sebesített meg Törökszentmiklóson. A rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki a támadó ellen.

 

Marihuána a csomagban

Kábítószer-kereső szolgálati kutya szagolta ki a tiltott szert a csengersimai határátkelőhelyen.

 

Robogók ütköztek

A balesetet okozó járművezetővel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást.

 

Rabolni akart

A kiskunhalasi rendőrök néhány nap alatt beazonosították és elfogták a rablás kísérlet gyanúsítottját.