„Az iskola rendőre” program Tüskeváron és Ajkán

2018. 03. 08., cs - 16:10
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Két iskolában tartottak előadásokat a rendőrök.

Az Ajkai Rendőrkapitányság és a Veszprém Megyei Rendőr- főkapitányság „Az iskola rendőre” program keretén belül a Tüskevári Általános Iskola tanulói részére szervezett bűnmegelőzési rendezvényt 2018. március 5-én az intézmény területén. Az előadások során az Ajkai Rendőrkapitányság kiemelt megelőzési főelőadója tájékoztatta a diákokat a jogsértésekről, az áldozattá válás megelőzési lehetőségeiről valamint a segélyhívó telefonszámok használatáról. Ezt követően a Veszprém Megyei Rendőr- főkapitányság munkatársa bemutatta az érdeklődőknek a mobil bűnmegelőzési centrum elnevezésű kisbuszt és a szolgálati gépjárművet, majd a Devecseri Rendőrőrs körzeti megbízottjai segítségével a gyerekek felpróbálhatták a csapaterős felszereléseket.

Az ajkai Borsos Miklós Általános Iskolába 2018. március 7-én látogattak el a rendőrök a programmal, ahol a felső tagozatos osztályokban interaktív előadáson az adott korosztályt érintő problémák mellett bűn- és baleset-megelőzési tanácsokkal látták el a tanulókat.

előadás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Betört a templomba

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

 

Járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az abaújszántói lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból.

 

Torlódás az M0-ás autóúton

Egy műszaki hibás jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autóút Ráckevei (soroksári) Duna-ágat átívelő szakaszán.

 

Megütötte a nővért

Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon.

 

Karácsonyi lézerfény

A sértett jó helyzetfelismerésének köszönhetően a rendőrök percek alatt elfogták a tolvajokat Fegyverneken.