Biztonság és védelem

2019. 04. 18., cs - 11:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárult a bűnmegelőzési hét Balatonalmádiban.

A balatonalmádi rendőrök a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács megalakulásának napjához -2019. április 12- kapcsolódva a bűnmegelőzési programsorozat keretében kilenc önkormányzatnak adták át a „Bűnmegelőzés Építészeti Eszközökkel” című vagyonvédelmi szakmai kiadványt, jártak nyugdíjas klubban, szerveztek információs pontot, felmérték az oktatási intézmények környezetét bűnmegelőzési szempontból.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai nemcsak az általános iskolákban, hanem egy óvodában is tartottak foglalkozásokat a gyermekek áldozattá válásának megelőzése céljából.

Balatonfőkajáron, a Csajági Református Általános Iskola felső tagozatosainak tartott interaktív előadással zárult a bűnmegelőzési hét 2019. április 16-án. Az előadó beszélt a biztonságos internetezésről és a közösségi oldalakon a fiatalokra leselkedő veszélyekről is. Felhívta a diákok figyelmét, hogy a világhálón közzétett személyes adatok, valamint a meggondolatlanul feltöltött fotók növelhetik az áldozattá válás kockázatát.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési tevékenysége tovább folytatódik, megkeresve minden lehetőséget, amely a lakosság védelmét szolgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.