Bűnmegelőzési színdarab egy budapesti iskolában

2018. 03. 08., cs - 08:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a ceglédi bűnmegelőzési előadóval egy budapesti iskolában prevenciós színdarabot dolgoztak fel.

A budapesti II. kerületi Babérliget Általános Iskola adott otthont a Ceglédi Patkós Irma Művészeti Iskola bűnmegelőzési produkciójának. 

Az internet veszélyeit bemutató mini színdarab forgatókönyvét Kiss Edit r. százados, a Ceglédi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója írta, mely élethűen eleveníti meg a mindennapi, online térben előforduló veszélyeket.

A  HÁLÓZAT-ON című  prevenciós előadást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársaival dolgozták fel a résztvevő diákok, akik a biztonságos chatelésről, az adathalászatról, a szelfizés veszélyeiről, illetve az internetes zaklatás elkerülésének lehetőségeiről hallhattak tanácsokat.

 

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.