Bűnmegelőzési tábor

2020. 03. 06., p - 12:15
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A táborban megalkotott előadást 2020. április 2-án mutatja be a csapat a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központban.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával a Kreatív Mozaik Alapítvány - a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság közreműködésével - egy bűnmegelőzési tábort tartott Szarvason azoknak a kortárssegítő fiataloknak, akik korábban is a kapitányság bűnmegelőzési munkáját segítették. (A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság kortárssegítői egyébként azok a helyi középiskolások, akik segíteni szeretnének a kortársaikon azzal, hogy bemutatják a korosztályukra legnagyobb veszélyt jelentő problémákat.)

 

A program első két napján a Bűnmegelőzési Központ szakembereivel élménypedagógiai programokon vettek részt, majd a másik két napon drámapedagógiai foglalkozásokat rendeztek meg. A tábor célja egy színházi előadás létrehozása, melynek témája drogprevenció és az  internet veszélyei volt.  Az elkészült előadást 2020. április 2-án mutatja be  a csapat a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központban.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a garázda

A tatai rendőrök garázdaság miatt vették őrizetbe azt a 38 éves férfit, aki agresszív magatartásával másokban riadalmat keltett.